Vol verwachting klopt mijn hart……

Op 2 december tekent de Bovenkamer met de vijf gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas een contract! 

Het netwerk vrijgevestigde Praktijken Midden Holland heeft, onder dappere aanvoering van creatief therapeut Marit van Vliet, een lans gebroken voor de kindertherapeuten van Gouda. Uiteindelijk werd een motie aangenomen in de gemeenteraad en daardoor kwam er ruimte voor de kleine zorgaanbieders. Het vergde een lange adem….

Vrijgevestigde Praktijken Midden Holland is een samenwerking tussen tien zelfstandige praktijken in de regio Midden Holland, waarbij de eigenheid van de praktijken centraal staat. Wij hebben samen de gemeente de voordelen van kleine, zelfstandige praktijken voor de ouders en kind/jeugdigen kunnen laten zien. 

Het is voor ouders en kinderen belangrijk om een keuze te hebben aan wie ze hun kind en/of hun zorg kunnen toevertrouwen: korte lijnen, een onderlinge klik, steeds dezelfde persoon, dicht bij huis en laagdrempelig. Dat zijn de kenmerken van een kleine praktijk . Het netwerk vrijgevestigde Praktijken Midden Holland is als  groep slagvaardig, innovatief ingesteld en zij kunnen snel onderling zorgvragen afstemmen.

Facebooktwitterredditlinkedintumblrmail

This article was written by Admin